De beste boekhouding van Breda


administratie / zaterdag, januari 5th, 2019

Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van een kleinschalig eigen bedrijfje. Ik ben sinds 2 maanden de trotse eigenaar van een kleine garage. We bieden APK keuringen en onderhoudsbeurten aan tegen een zeer scherpe prijs. Ik had een aantal jaar bij een garage als monteur gewerkt voordat ik besloot om voor mijzelf te beginnen. Bij het bedrijf waar ik eerst werkte deed de eigenaar de boekhouding zelf. Ik had na een aantal weken een aantal werknemers in dienst genomen. Ik deed de boekhouding en de salarisadministratie in het begin allemaal zelf. Ik vond dit na een tijdje te veel werk worden waardoor ik op zoek ging naar boekhouding Breda. 

boekhouding Breda

Op zoek naar meer informatie

Ik was op zoek naar een boekhouder bij mij in de omgeving. Dus ik ging op zoek naar boekhouding Breda. Ik kreeg erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje had gezocht kwam ik uit op de website van slagboom administratie adviseurs. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aanbiedt. Op de homepagina was er direct informatie te vinden over de salarisadministratie waar ik naar op zoek was. Ik besloot om contact op te nemen met het bedrijf. Ze doen nu een aantal maanden de boekhouding en het scheelde mij super veel werk en tijd.

Geef een antwoord