In het kort prepaid creditcards vergelijken


creditcard / donderdag, oktober 8th, 2020

Omdat de markt, opties en informatie met betrekking tot deze kaarten heel groot en lastig te begrijpen is wordt er hier in het kort voor u alle belangrijke aspecten als u in de markt bent voor een  prepaid creditcards vergelijken met elkaar. 

Waar moet je opletten? 

Een creditcard bezitten is niet gratis en je moet er dus elk jaar een bijdragen over betalen. Het kan ook zijn dat je los van de jaarlijkse bijdrage nog een aanschafprijs moet betalen voor de kaart. Als je dus een prepaid kredietkaart wil kopen moet je hier goed opletten. Omdat het een prepaid kaart is moet je de kaart dus telkens opladen. De kosten per keer dat je de kaart oplaad verschillen per maatschappij dus je moet hier goed naar kijken als je prepaid creditcards vergelijken aan het doen bent. 

Extra kosten en voordelen

Een prepaid creditcard heeft veel extra kosten zoals: opwaardeerkosten, terugboekingskosten, wisselkoers opslag, geldopnames, transactiekosten en een kaartlimiet. Los van al deze extra kosten zijn er ook veel voordelen aan het gebruiken van een prepaid kaart. Zo heb je met een prepaid kaart geen BKR toetsing, veel privacy, makkelijk op te laden via ideal, makkelijke betaling in andere valuta en nog veel meer. 

Als je dus in de markt bent voor een Prepaid kredietkaart moet u rekening houden met veel extra kosten en voordelen. 

Als u de volledige vergelijking wilt zien of meer info wilt  kunt u een kijkje nemen op een site zoals financeinfo.nl/creditcards/prepaid-creditcard/vergelijken/. 

Geef een antwoord