Wij zijn BenT is een echte aanrader


belastingadviseur / maandag, april 15th, 2019

Al een aantal jaar heb ik mijn eigen bedrijf en hierbij regel ik mijn eigen boekhouding. Nu mijn bedrijf toch groter begint te worden, wilde ik graag de boekhouding uit handen geven. Ik ben op het internet gaan zoeken naar een goede en professionele boekhouder. Al snel kwam ik uit bij het bedrijf genaamd Wij zijn BenT. Dit is een een jong en modern accountants- en belastingadvieskantoor in Eindhoven. Zij hebben al voor vele bedrijven de boekhouding mogen verzorgen. Dit betreft zowel grote als kleine ondernemers. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf Wij zijn BenT en een afspraak gemaakt om alle wensen te bespreken. Deze afspraak kon al zeer snel gemaakt worden.

Wij zijn BenT

Zeer tevreden over Wij zijn BenT

Uiteindelijk na het persoonlijke gesprek heb ik besloten om in zee te gaan met Wij zijn BenT. Zij doen nu al een enige tijd mijn boekhouding en ik ben er uiterst tevreden mee. Zo laten ze mij zien wat de mogelijkheden voor in de toekomst zijn en wat er mogelijk anders kan. Zo kan mijn bedrijf blijven groeien en krijg ik professioneel advies over de beste mogelijkheden.

Geef een antwoord