Bijna elke nieuwe keuken komt met een inductiekookplaat in plaats van een kookplaat met gas. Dit heeft veel reden zoals zuinigheid en milieubewustheid. Maar een probleem met inductie kookplaten is vaak dat de glazen platen krasgevoelig zijn en makkelijk beschadigd worden. Daarvoor is een goede oplossing namelijk: kookplaat bescherming! Interesse? lees dan verder. 

Waarom bescherming voor je kookplaat handig is

Omdat de glazen kookplaten snel krassen en het vaak niet goedkoop is om een plaat te vervangen wordt kookplaat bescherming steeds populairder. Het fijne van zo’n bescherming is dat ze redelijk goedkoop zijn, makkelijk vervangbaar en je inductieplaat beschermen tegen krassen en zo de waarde van je keuken behouden. De bescherming kost op sites zoals https://www.vloerkledenopvinyl.nl onder de 40 euro terwijl een nieuwe plaat voor je inductie keuken veel duurder is. 

Veel mogelijkheden 

Naast de bescherming bied kookplaat bescherming ook nog eens de optie om je keuken op te vrolijken door middel van verschillende kleuren en printjes voor je bescherming. Als je bijvoorbeeld een witte keuken heb maar een zwarte inductie kookplaat kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een witte bescherming voor uw kookplaat te nemen. Op deze manier bescherm je je kookplaat en maak je je keuken ook nog eens mooier. Ze bieden heel veel verschillende printjes aan met onder andere fotos van plekken en nog veel meer. Je kan er ook voor kiezen om een doorzichtige bescherming nemen. Voor meer info kunt u een kijkje nemen op een site zoals vloerkledenopvinyl.nl 

Door Redactie