Mijn broertje wilde zijn kantoor graag opnieuw inrichten met nieuw meubilair. Daarom gingen we ook op het internet op zoek aan een bedrijf dat dit aanbiedt. Nadat we een tijdje op het internet hadden gezocht kwamen we terecht op de website van Shiraz. We waren allebei erg tevreden over de website omdat de website erg goed en vooral zeer overzichtelijk is.

Erg veel informatie over het bedrijf en de producten

Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website zijn ook de reviews van de 323 reviews van voorgaande klanten te vinden. Deze klanten waren allemaal erg tevreden zijn over de website en over het bedrijf. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf om een aantal nieuwe meubels te kopen voor het kantoor van mijn broertje. 

kantoormeubilair-palmberg-prisma

Een zeer groot aanbod en en snelle levertijd

Het bedrijf biedt een erg grote assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen verschillende meubels. Nadat we een aantal meubels met elkaar hadden vergeleken besloot mijn broertje om over te gaan tot een aantal aankopen. De meubels werden erg snel geleverd en geven het kantoor van mijn broertje een erg mooie nieuwe en zeer professionele uitstraling. Daarom zijn we ook erg tevreden over Shiraz. 

Door Redactie